Tele- og Datainstallationer

Autoriseret

El-Installatør

Tele- og datainstallationer, både hos privat og erhverv

Vi er eksperter i tele- og datainstallationer. Står du og skal til at renovere derhjemme og kunne tænke dig at få etableret en “tv-station”. som er bestående af stikkontakter, internetudtag, antenne, tlf. mm. Så du er helt fri for ledninger, der hænger eller løber på væggen ned til et tv-bord eller lign. En grundig datainstallationer af en autoriseret el-installatør vil være med til at sikre dig et strømlinet hjem eller kontor, med orden og overblik.

Vi kan bidrage med ekspertise omkring brug og udnyttelse af tele- og datainstallationer. Det er især vigtigt inden for erhverv, hvor der skal etableres arbejdsstationer, printerinstallationer eller server-opsætning, som gerne skal udføres så praktisk som muligt.

Tag altid kontakt til CM-Installation ApS, hvis du har brug for rådgivning eller har brug for en anden vinkel på lige netop den udfordring du står med, så er vi altid klar til at være dig behjælpelig.

Du kan læse hvad vores kunder mener om os her.

Kontakt os i dag via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Proffessionel

Skriv til os