Service- og Vedligeholdelsesaftale

Autoriseret

El-Installatør

Service- og vedligeholdelsesaftale der virker

Vi tilbyder vores kunder at lave en service- og vedligeholdelsesaftale på el-installationer, da det er vigtigt at vedligeholde sine installationer. Dette er også med til at opretholde installationens sikkerhed. Samtidig kan vi løbende holde øje med el-installationer, så vi kan identificere eventuelle udfordringer og problematikker, som der skulle være i den forbindelse.

Når du indgår et samarbejde med CM-Installation ApS, så er det vores pligt at opretholde, og levere en høj kvalitet. Derfor tilbyder vi også at udvide jeres eksisterende installationer, med en høj præcision og faglig stolthed.

Har du behov for en el-service, en serviceaftale eller har du blot brug for rådgivning. Vi har altid en skarp og troværdig elektriker klar til at hjælpe dig.

Du kan læse hvad vores kunder mener om os her.

Kontakt os i dag via kontaktformularen, hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Du er også velkommen til at kontakte os på 27 64 41 18.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Proffessionel

Skriv til os