Renovering & modernisering

Autoriseret

El-Installatør

Står du og skal have renoveret din ejendom?

Vi udfører alle former for el-arbejde, så har vi altid nogen der står klar til at hjælpe. Udover el-renoveringer, så laver vi også større moderniseringer samt mindre moderniseringer hos dig. Vi stiller altid vores faglige ekspertise til rådighed, så vi sammen finder frem til den løsning der passer bedst til jer.

CM-Installation ApS er en autoriseret el-installatør, og derfor udføres alt el-arbejde efter gældende lovgivning, derudover bliver alt dokumenteret, kvalitetssikret, og udført med en faglig stolthed hver eneste gang. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds gennem hele processen.

Går du med tanken omkring et projekt? Så kontakt os via kontakt formularen allerede i dag, til en rådgivning i forhold til dine drømme og tanker. Sammen finder vi en løsning som passer bedst til dig, og hermed hvis ønskes vil du modtage et uforpligtende tilbud. 

Hvis du er interesseret i hvad vores kunder mener om os, så kan du læse hvad de sige her.

Ønsker du at hører mere om hvordan vi kan hjælpe dig med renovering & modernisering af din ejendom, så kontakt os gerne i dag. Så finder vi en løsning der passer dig.

Vejl. pris 1 vær. lejl

Alle priser er eksklusiv moms.

Vejl. pris 2 vær. lejl

Vejl. pris 3 vær. lejl

Vejl. pris 4 vær. lejl

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Proffessionel

Skriv til os