Autoriseret

El-Installatør

Udskiftning af gammel el-tavle:

Opsætning af Phillips Hue Spots i stue areal:

referencerfør2
efter1referencer

Opsætning af Opsætning af Bil-Lader til Hybrid & EL biler:

efter3Referencer

CM-Installation ApS - Har udført disse opgaver

Vi udfører alle former for el-arbejde, så har vi altid nogen der står klar til at hjælpe. Uover el-renoveringer, så laver vi også større moderniseringer samt mindre moderniseringer hos dig. Vi stiller altid vores faglige ekspertise til rådighed, så vi sammen finder frem til den løsning der passer bedst til jer.

CM-Installation ApS er en autoriseret el-installatø, og derfor udføres alt el-arbejde efter gældende lovgivning, derudover bliver alt dokumentreret, kvalitetssikret, og udført med en faglig stolthed hver eneste gang. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds gennem hele processen.

Går du med tankten omkring et projekt? Så kontakt os via kontakt formularen allerede i dag, til en rådgivning i forhold til dine drømme og tanker. Sammen finder vi en løsning som passer bedst til dig, og hermed hvis ønskes vil du modtage et uforpligtende tilbud.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Proffessionel

Skriv til os