Elektriker Ringsted

Autoriseret

El-Installatør

Velkommen til CM-Installation Ringsted

Velkommen til en af de foretrukne elektrikere og el-installatører i omegnen af Ringsted. Vi elsker at løse el opgaver i vores lokalområde, og vi er klar hvis du søger en kompetent elinstallatør nær dig. Hos CM-Installation er kvalitet og godt håndværk sat i højsædet. Vi sørger hele tiden for at være ajour på de nyeste produkter på markedet, og hvordan vi skal installere og håndterer dem. 

Vi har fra start sat os et mål: vi vil være de bedste indenfor vores fag. 

Vores faguddannede personale er derfor i stand til at løse selv de allermest komplekse elinstallationer, hvilket dog ikke er noget som afholder os fra at sætte pris på de gode gammeldags elektrikeropgaver. 

Herunder finder du et lille udklip af de opgaver vi har løst mange af i og omkring Ringsted.

Som tidligere nævnt er ovenstående blot nogle af de opgaver vi hyppigst møder. Går du med overvejelser om noget helt tredje . skal det bestemt ikke afholde dig fra at tage kontakt til os. Vores kompetencer spænder bredt, der vil derfor altid være mulighed for at vi kan finde en løsning der kan opfylde dine behov.

Når du kontakter os, vil hellere end gerne tage en dialog om omfanget af din opgave, så vi på forhånd kan udarbejde den perfekte løsning. Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi et gratis og 100% uforpligtende tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

Stolte fagmænd

Hos CM-Installation er vi stolte fagmænd. Det kan vi være fordi vi altid sørger for at de opgaver vi møder, bliver fuldt helt til dørs. Vi leverer altid et stykke arbejde vi kan være stolte af, og som du kan nyde godt af de næste mange år. I bestræbelsen imod det perfekte elektrikerfirma har vi dog måttet komme til den erkendelse af vi som mennesker af og til begår fejl. 

Hvis du har haft besøg af en af vores elektrikere/installatører og det er tilfældet at du har oplevet en fejl, ser vi utrolig gerne at du tager kontakt til os med det samme, så vi kan komme tilbage og rette op på det. Når opgaven er udført, skal vi kunne se hinanden i øjnene. 

Heldigvis er det yderst sjældent at vi laver fejl. Vi har igennem tiden opbygget en yderst tilfreds kundekreds i, og omkring Ringsted. Du kan læse udtalelser og anmeldelser fra vores kunder her.

Kontakt os allerede i dag

Din lokale elektriker i Ringsted er klar til at tage fat. Kontakt os i dag på telefon 27 64 41 18, eller send os en mail på kontakt@cm-installation.com. Vi sammensætter og sender dig et gratis uforpligtende tilbud på hvordan din opgave kan løses. Vi ser frem til at høre dig.

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Proffessionel