Få et el-tjek af en Autoriseret Elektriker

Autoriseret

El-Installatør

Lovligt & funktionsdygtigt el-tjek

Det er dit ansvar som potentiel hus- eller lejlighedsejer, at din el-installation er lovlig og funktionsdygtig.
Det er derfor vigtigt, at få lavet et el-tjek inden man overtager en bolig, som man ikke kender installationerne på. Dette skyldes, at der kan være stor brandfare skjult i vægge, lofter mm.

Et el-tjek af CM-Installation ApS er din sikkerhed for grundig tjek af alle installationer på bopælen. Vi undersøger skjulte samlinger, åbner afbrydere, stikkontakter, lmapeudtag mm. For at få et reelt indblik i, hvad det er for en installation vi har med at gøre. Til sidst bliver din el-tavle undersøgt og adskilt, så vi en gang for alle kan se om de komponenter, der er til for at beskytte mennesker og dyr er korrekt monteret, og der ingen skader er på dem.

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Få hjælp og el-tjek af en Autoriseret Elektriker

Der sker hvert år utroligt mange ulykker og brande grundet ulovlige installationer “gør det selv” installationer. Det er især ældre boliger/lejligheder der er mest udsat.

Med CM-Installation ApS kan du trygt stole på at el-installationerne bliver grundigt tjekket igennem, og den rette lovpligtige dokumentation og kontrolmåling bliver overholdt i henhold til sikkerhedsstyrelsens regler.

Vi kører på hele Sjælland

Har du behov for et el-tjek så kontakt CM-Installation ApS i dag – vi står altid parat til opgaven!

Vi samler på galde kunder

For os er det vigtigt at have glade kunder. Vi gør alt hvad der skal til for at du bliver glad. Vi tilpasser os dine behov, og du er med under projektet så du får det ligesom du ønsker. På den måde sikre vi os at der ikke opstår misforståelser.

Det virker bedst, viser vores erfaring. Du kan læse hvad vores kunder mener om os og vores arbejde her.

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Proffessionel

Skriv til os