El-tavle & HPFI-Udskiftning

Autoriseret

El-Installatør

Dit ansvar at hus eller lejlighed er lovlige

Det er dit ansvar som potentiel hus- eller lejlighedsejer at el-installationerne er lovlige og funktionsdygtige

Din el-tavle er fuldstændig uundværdig i dit hjem, virksomhed, institution eller andet, idet tavlen forsyner hele din bygning med strøm. Det som mange ikke er klar over er, hvor vigtig el-tavlen egentlig er. Det kan være en frygtelig døsdfælde & brandfælde, hvis der ikke er styr på installationen i tavlen, samt de komponenter der er installeret.

Det vigtigste i din el-tavle er din fejlstrømsafbryder (HPFI/HFI/RCD). Denne komponent er med til at redde liv, hvilket kun er aktuelt hvis dit (HPFI/HFI/RCD) virker optimalt. Det er de færreste, som der kan tjekke om det virker. Denne opgave kan du trygt overlade til CM-Installation ApS, vi har det professionelle udstyr til sådan en kontrol måling og vi sender dokumentation på at den virker

Vi holder os hele tiden opdateret på nye komponenter og rådgiving omkring disse, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige service.

Er du usikker på om din el-tavle er lovlig? OVervejer du at få opdateret/udskiftet din el-tavle? Eller vil du gerne have tjekket om dit HPFI/HFI/RCD virker optimalt?

Hvis du går med de overvejelser eller er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os i dag, vi står altid klar til at hjælpe dig hurtigst muligt!

NOTE:

Fra 1.7.2008, skal alle installationer til og med 20A beskyttes af en fejlstrømsafbryder (HPFI).

Det vi kan gøre for dig

El-Tjek El-installationer Energioptimering Alarm & overvågning Renovering, modernisering & tilbygning Intelligente installationer Tavle- & HPFI-udskiftning Tele- & Data-installationer Service- & vedligeholdelsesaftaler

0 %
Kunde tilfredshed
0 %
Gennemskuelighed
0 %
Proffessionel

Skriv til os